Велике диво

                "Велике диво."


                На серці весело й тривожно
                Душа від радості тремтить
                Я дивлюсь на велике диво
                Що у калясці цій лежить.

                Довго ми ії гойдаєм
                Аж поки донечка засне
                Каляски більшої немає
                А ця маленька буде вже.

                Заклавши ручки за головку
                Маленька солодко так спить
                І сниться їй чудова казка
                Бо щось у сні вона бубнить.

                Слова ті тяжко розібрати
                Хоч прислухаюсь дуже я
                Ще треба трошки погойдати
                Хай ще поспить,душа моя.
               


Рецензии