Iru ni laux pad al domo

Iru ni laux pad' al domo,
Kie jam atendas nin
Varma teo, rugxa pomo,
Trankvilec' kaj harmoni'.
Sidu ni cxe la kameno,
Amatino kaj amat',
Kia bono, kia beno
Estas via ekzistad'.
Apud vi, ho mia belo,
Balon regas Felicxeg',
Falas mem sur sxultrojn steloj,
Kovre nin de prema pek'.


Рецензии