Скажи чому

Скажи чому, не розумію,
Де ділось все? Де мої мрії?
Де відповідь знайти або пораду,
Чому тебе я змушений чекати?

У сердці біль стає сильнішим,
Настільки, що від цього смішно.
Іду кудись, подалі по дорозі,
Тебе хотів забути, та не в змозі.

Скажи, чому ще є кохання?
Та не кажи, що це в останнє.
Думки, питання і слова, не знаю...
У пошуках тебе я озираюсь.

Усе чомусь чуже навколо,
Життя без тебе – це не доля.
Зриває вітер з очей гіркі сльози,
Здається не закінченою проза.

Скажи чому, не розумію,
Без тебе я повільно гину.
Хоч я і вибрав сам собі цю долю,
Мені усе чомусь чуже навколо.


Рецензии