Владюшику

Синку мій Владюшик,
Первісток наш, лялька,
Щічки ці палаючі
Маєш ти ізмалку.

Ріс ти не шкідливим.
В мами все питався.
Час злітав так швидко,
Юності діждався!

Гей!.. минають роки.
Он який дубочок!
Будеш також мати
Синів або дочок.

Вчи ж бо колискові -
Будеш їм співати!
Потім, як ми з татом,
В гості виглядати...

У словах віршових
Почуй тугу в серці –
Не проходь ти мимо
Маминої дверці.

Хочу, як раніше, 
Тебе пригорнути.
Ой, таки не досить
Стало тебе чути!


Рецензии