Осiнь життя

                "Осінь життя."


                В жовтні народився я
                Коли кленовий лист зелений
                Багряним робиться і з неба
                На землю падають дощі.
                Лелекі всі вже відлетіли
                В країни теплі і на південь
                За літом осінь відійшла...
                Струмки потрохи примерзають
                Сніжок пухнастий прикриває
                Поля і гори,все навкруг...


Рецензии