Пожелания

***
Забудь про всі печалі,
Умийся від журби.
Я сонця промінцями
всю тугу витру з вій.

Я заспіваю казку,
Зігрію без вогню.
І назавжди ми разом.
Скажи тільки "ЛЮБЛЮ".

***
Забудь про все печали,
Умойся от тоски.
Я солнышка лучами
Всю грусть сотру с ресниц.

Спою я сказку-песню,
Согрею при свечи.
И навсегда мы вместе.
Ты только лишь люби.


Рецензии