Прелюдiя

   Прелюдiя мого буття...
   У чотирьох малоосвiтлених
              кiмнатах.
   Я планувала свiй арешт -
                свое життя.
   На пiдвыконнi, нiби в камерi
              на гратах.

   Мелодiя того, що снилося
              у снах:
   Знайди свiй шлях, згадай,
   хто був твiй перший,
   А просто иву у мрiях,
             у казках.
   Я - героiня п`еси,
   у якiй нема завершень.

   Цiкаво мабуть жити
                тим життям,
   Яке не пропонують нам,
   яке не оберемо змалку.
   Хто знае все - не дiлиться
   своiм знанням.
   Чи, може, я не чую його поклик
   i не чекаю з неба знаку.

   Жорстокiсть, бiль - феерiя
                цiеi ночi,
   Ми, уповiльнюючи рухи,
                iдем у забуття.
   Поронi, мертвi твоi очi...
   Я не хотiла бачити тебе таким,
                та це - життя.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.