Fleur De Mort

   Я померла тодi, коли осiнь настала.
   Тихо й безлiдно, як квiтка зiв`яла.
   В пам`ятi лише пелюстки троянд,
   Червонi, мов кров, i не мають принад
   До болю, до суму в блискучих очах.
   Вони не шукають у темних ночах
   Хоч покидок свiтла, залишений ранком,
   Чи краплю росси, що зiйде на свiтанку.
   Вони не благають вiдради у сонця.
   I не вiдчуватимуть бiль твого серця. 
   Вони не жадали, як я, тоi смертi.
   Вони просто жили, а тепер вони мертвi.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.