Не читай...

   Не читай моi думки, бо вони мертвi i не пiдлягають обробцi вмiстом сiроi речовини твоi голови. Вони не функцiонують i тому не можуть нести будь-якого змiсту, чи роздуму. Навiщо ж тодi iх перечитувати.
   Мертвi i сiрi, написанi ще тодi, коли мона було щось вдiяти. Але чомусь ти iх не читав, а тепер приходиш i мучиш невиннi душi кожного написаного слова. Час плине i його треба враховувати, щоб не було потiм пiзно i дуже шкода втраченоi митi.
   Думки ж залишаються лише мертвими слiдами, колись ще живих, сподiвань i надiй.


Рецензии