Ако си далече
Ако си далече, аз тъгувам,
слънцето не виждам да изгрява,
сънища объркани сънувам,
ако ли в нощта сама оставам...
Стръмните пътеки не изкачвам,
маковете росни не докосвам,
без причина рано сутрин плача
и в сърцето мъката си нося.
Ако си далече, не мечтая,
не броя звездите на небето,
пътищата нови не чертая,
не минавам под дъгата цветна.
04.10.1984 г.
Свидетельство о публикации №109070205664
С уважение,
Юрий Сарсаков 19.08.2009 19:19 Заявить о нарушении
Римма Азати 20.08.2009 18:50 Заявить о нарушении