1997рiк

                "1997 рік."


                Зими скінчився місяць перший
                І завтра Новий рік прийде
                Але останнІй скаче вершник
                Останній нині день іде
                Останній день ось цього року
                Який уже прожили ми.

                Зустріли ми його з шампанським
                Як водиться в кругу сім"ї
                Бажали щастя і чекали
                Свою дочурку ми в ті дні.

                У лютому,по всім законам
                Природи матінки,в свій час
                Дитячий крик вірвався сходу
                Родилась донечка у нас.

                Побачив перший раз маленьку
                Свою дочурку я в вікні
                І на честь своєй дружини
                Назвав я Ксюшою ії.

                А потім почались турботи
                За доню,маму і за все
                За все що треба пережити
                Коли маленька в хаті є.

                Біда нас також не минула
                Спочатку грижка в доні була
                А потім мама,все віддав
                Лягла під ніж тоді в лікарню.

                Нас друзі справжні не забули
                А ті що були...були...були
                Вони і досі десь тут є
                Не кажуться вже більше року.

                І це ми також пережили
                Здоров"я своє не губили
                І святкували кожний місяць
                Своєї доні ми в ці дні.

                Ми провели його з шампанським
                Як водиться в кругу сім"ї
                І Новий рік зустріли разом
                З бажанням щастя всій родині
                З бажанням щастя на землі.

               


Рецензии