Кавказ-2

                "Кавказ-2"


                На Кавказі є багато
                Всякого добра
                Нафта є,високі гори
                Чисті джерела
                Є і ліс і море поруч
                Цитруси ростуть
                І вино то виноградне
                Там як воду п"ють.


Рецензии