Украина, моя!
Якщо зможеш турнути
оранжевих звору під зад .
І всіх тих, хто при владі
тебе, рідна ненько,
головою дурною своєю паплюжить,
Може, зможеш ще гідність,
Народу свому повернути назад .
И не треба тобі буде
зброєю грізно бряцать ,
бо і так поважать тебе будуть.
За народ працьовитий,
що живе на теренах твоїх.
За великі и гарні міста,
Що на кручі Дніпрові зметнули
І за зоряні ночі,
бо ні де не буває таких ,
За співучі пісні,
Що і в гіркі часи не забули…
2007г
Свидетельство о публикации №109070103927