Втома, швидкiсть

Втома, швидкість
Хочеться тиші
Чи звукоізоляції
Аби не відкриватись їм
Страх, абсурд
Депресія і бруд
А хочеться чистоти
Німої пустоти
і сну
я повернусь
тобто що таке я? Чи ви?
Я більше не розумію слів
не збагну цього життя
і прикидатися мною сил нема
допоможіть...
Та все рівно я маю сама
і все рівно люблю цей світ
Знову пусті слова
вони всі пусті


25.06.09.


Рецензии
так, вони знову пустіііі....

Ладошечка   21.02.2013 17:16     Заявить о нарушении
я вчуся спілкуватися поглядом.

Ладошечка   21.02.2013 17:17   Заявить о нарушении