сиджу на вiкнi я та й думку гадаю

Сиджу на вікні я та й думку гадаю
Чому я живу, чому помираю
Мерехтіння листя з того краю
Не згас вогонь, це я згасаю
Я дурна
Так не можна, я винна,
це все я сама
Шляхів повно, та для мене нема
Бо я не створила
Я нічого не зрозуміла


20.06.09.


Рецензии
Краще пізно, ніж ніколи.
Час приходить зрозуміти,
Ілюзорні ті приколи,
Все змінити,
Й знову жити.

Сергей Ревенко   23.10.2009 13:25     Заявить о нарушении