Нi слiв, нi слiз, нi радостi

Ні слів, ні сліз, ні радості
Лише одне - зникнути
З цієї реальності
Я в пеклі, я пекло,
Я відчуваю, що я помираю
Я не можу, я не знаю,
що робити маю
де я, з якого краю,
все неправильно, ідей немає
лиш на якусь допомогу сподіваюсь
та вони такі самі
та чудеса все ж бувають
Боже...ти знаєш...
це ти...марне "благаю"...


19-20.06.09.


Рецензии