як згасае цей день

Як згасає цей день, так і згасне життя
Без пам*яті палаючи вмиратиме душа
З ранку й до ночі самі лиш почуття
Розповідають, що є в цьому світі і чого нема
Черговий експеримент ставлю, дурна...
Знову сама...

25.05.09.


Рецензии