Учителi

Учителі, у мене вас немало,
Та кожен в серці має відбиття!
Ви нас берете з рук у мами й тата
Й ведете до дорослого життя!

Ви нас вчите наш рідний край любити,
Його історію, природу і пісні;
Таємну мову чисел розуміти,
Думки висловлювати щирі і ясні.

Вчите кохати нашу рідну мову
Просту й прекрасну як пташиний спів,
І шанувать літературне слово
Землі своєї і чужих країв.

Ви прагнете усього нас навчити,
Щоб все ми знали, вміли і могли!
Навчаєте нас мислити і жити,
Не зраджуючи рідної землі.

Ми вдячні вам довіку, і з любов’ю
Ми зичимо вам творчої снаги!
Бажаємо вам щастя і здоров’я!
Низький вам всім уклін наш до землі!...


Рецензии