Я вiрю!
Я вірю, що не втратимо нагоди.
Я вірю! Хай повірить кожен з нас,
Що все ж ми гідні нагороди!
Я знаю, що була важкою доля.
Я знаю чого коштувала воля.
Я знаю! Хай пізнає кожен з нас
Як важко взяти перші ролі!
Я бачу „ми” ще як дитина.
Я бачу, ще росте країна.
Я бачу! Хай побачить кожен з нас
Чого досягне Україна!
Я чую, ми війну здолали.
Я чую як кують орала.
Я чую! Хай почує кожен з нас,
Що мить для спокою настала!
Я певна, що здолаєм перешкоди!
Я певна, що не втратимо нагоди!
Я певна! Хай повірить кожен з нас!
ТАК! Ми все ж гідні нагороди!
Свидетельство о публикации №109062805859
Аира-68 25.10.2009 02:08 Заявить о нарушении