Бiлий голуб

Близькі і далекі світлі Мрії

Несе Білий Голуб на крилах Надії...

Вертає душа моя, серце і доля –

До Тебе завжди повертаюся, Школо!

Нехай підіймусь чи впаду я додолу –

До Тебе завжди я вертатиму, Школо!

 

Останній день, остання мить,

Як тиха кода забринить...

Розсію думки на шкільному подвір’ї –

Я далі лечу! Стрепенулося пір’я!

 

Останній день, остання мить,

В очах світанок забринить...

Пелюстки Життя на шкільному подвір’ї

Лишаю й лечу! Стрепенулося пір’я!

 

І кожен день, і кожна мить

У душах наших забринить...

Прощання німе на шкільному подвір’ї –

Нам – в різні боки... Стрепенулося пір’я!

 

Близькі і далекі теплі Мрії

Несе Білий Голуб на крилах Надії...

Вертає душа моя, серце і доля –

До Тебе завжди повертаюся, Школо!

Нехай підіймусь чи впаду я додолу –

До Тебе завжди я вертатиму, Школо!


Рецензии