Це лIжко
Ніч і тиша у долонях,
Мої фарбовані повіки,
Твоя невпевненість у скронях...
Цей погляд поряд в душу,
І каламбур у почуттях,
Я йду, а ти не зрушиш,
НЕ стиснеш руку у руках!
Це ліжко, ніч пустельна,
Пекельна подорож у рай,
Твій подих...й я нікчемно
Збираю літери в "бувай"!
Цей день і я скляна,
І ти, замерший у мовчанні,
Я вже піду, мабуть, сама,
Піду сама, уже востаннє...
Свидетельство о публикации №109062800251
Гарний вірш. Якось ще загляну в гості, почитаю ще. :)
Андрей Гуменчук 04.08.2009 02:07 Заявить о нарушении
з теплом, Оля
Ольга Стужная 04.08.2009 14:27 Заявить о нарушении