Циферблати голоду
Коли
Нищення текстів
Кордон
Потріскуючих метеоритів
Красені білоокі
Засвідчать падіння столиць
***
Голоду циферблатів
Загадувань на іменах
Місяця в тіні сніжинок
Ошалілості шлюбу дзеркал
Не сила
За росою зіниць
Згадати
Диким медом
Пульсуючу даль
***
Золотої парсуни
Обитель
Трав високих
У ранах кружлянь
Довго вдивлятись
На північ
З шурфів
Холодних зітхань
***
Прозорі незвідані
Лінії — промені
Подзвоном пролісків
Писачком
Воском — поснулим
З чистих долонь
Сходження човників
Віддаленим зболеним
Боєм серця
Дістаньтеся 6ерегів
* * *
Поглинальне рухоме коло
Рясних дощів
Оминулих затемнення
Шерехів
І при стоянні солі
Відображення короваїв
Врочисті відвідують гості
***
Зайтись ядухою
На переддень весни
Круговертями дзиґ
В обіймах
Водяних годинників
Зняттям облоги
Воронячих гнізд
У розпачі
Осліплих компасів
***
Кров тікаючих
В гору
Молитовно верховних
Флейт
Крижаних мережниць
Полони
В перекинутім серці
Освітлень
Затуманілих ліній
Печать
Свидетельство о публикации №109062504553