План до втечi

На сходах торішнього снігу
Мало б з’явитись
Друге дихання
Але понівечене сяйво
Сліпить
Скляні парсуни
Острахом тиші


***

Тілом піщаних змій
Стін коливання
Черговий місячний день
Насипає рухомий курган
Білого шуму
Кубок роси
Інше місце
Свободи

***

Прогулянки з чорним псом
Коли все скінчилося
Та нетлі ще не прокинулись
У ямах на цвинтарі
Стане місця
Навіть джерельним витокам
Омити лице
Комусь із нас
При зупинці годинника
Замкнена течія
Зникаюче дзеркало


Рецензии