Схеми снiв
п’яним золотом парків
інкрустую дзиґу
в піщанім годиннику
рахівницю років
нагорі
за лелечими гніздами
***
Божевільні комахи
У рурах дерев
Гудуть пароплави
Кінець навігацій
Не можу згадати
Твоє лице
Відкочовує кров
До дзвонів
В гіркі, перекинуті чаші
***
Сміються кошлаті собаки багаття
За дітьми ходячи назирці
Вростають у кронах каміння
Лихі очі ягід
Та безліч маршрутів
Заторами на шляхах
Підземної спеки
На стежках артерій
Збирають конструктори снів
***
Ніяковіючи від пильного стеження
Здичавілого вітру вершників
На межі
Напоєних димом трав
З небом розкроєним
Навпіл
Колишнє моє кохання
Свидетельство о публикации №109062504509