З Новим Роком!!!

2010 на порозі,
Що принесе з собою він?
Дай боже щастя всім на світі
Щоб лихо оминало нас.

Щоб діти в радості зростали,
Батьків, дорослих шанували.
Жили по божому закону
І десять заповідей знали.

Бажай ти іншим як собі,
А як бажаєш так й роби.
Тоді країна наша буде
Найкраща в світі на Землі!


Рецензии