Сон укр

Вечір холодний,  як завжди самотній
Навіє спогади і мрії,
 Я знову чекаю на сон безтурботний,
Який подарує натхнення й надії.

Яскравою фарбою, пензлем чарівним
Малює ніч чудовий світ,
На обличчі усмішка наївна.
А іноді.. зітхання, піт…

Мені насниться жовта нива,
Річка, ліс, Карпатські гори;
Насниться тепла літня злива,
Степи безкраї,   Чорне море.

Побачу знову Дніпр широкий,
Степи безкраї, небо синє.
Дівча насниться карооке,
Її усмішка, личко біле.

Блукати буду Закерзонням
В боївці славної УПА -
Бої ми вести з беззаконням
Почнемо з окриком УРА!!!

Вже сонце сяє, я прокинусь…
І снів казкових видно край,
Та знов сьогодні повернусь
 У цей блаженний дивний рай.


Рецензии