Не Бяды!
Калі раптам пройдзе шчасце
Міма нашага двара,
Сумаваць не будзем, брацi.
Не бяды - прыйдзе пара!
Калі думкай агарнуты,
Да цябе прыйшла бяда.
Не бядуй, не ведай смуты,
Праляціць тая нуда!
І калі твая дзяўчына
Да другога ўцячэ,
Не журысь, то не канчына.
Знойдзеш лепшую яшчэ
Усялякія пошасці
Ды іншаму ж не бываць!
І да нас заскоча шчасце
Каб і з намі заспяваць!
Ніко'лі, нідзе не трэба
Вешаць носа і заўжды
Паўтарайце разам з намі
Гэты словы - Не Бяды!
*********************
Не бяды! Не бяды!
Стары ты, ці малады,
Галаву вышэй заўжды!
Усё будзе, як тады!
1979
Свидетельство о публикации №109062304811
Жанна Улахович 18.05.2012 23:47 Заявить о нарушении