Жабячi посиденьки

Заспівала жабка пісеньку: ква-ква...
Про липневу спеку і швидкі жнива,
Про дощу краплинки і про комарів,
Про кущі лепехи і великий рів...
Про гаряче сонце і казкову ніч
До подружок жабка квакотіла клич.
Закликала друзів утворити хор,
Заспівати разом пісню в до-мажор...


Рецензии