Пiсня Навки

А ти й не знав чия ж то дивна пісня
під вечір тихо лине над ставком.
Хто загубив коралове намисто,
віконце заквітчав запашливим бузком?

В криницю хто кидає жовте листя,
а в березні муркоче до котів,
і солов’ям  підсвистує так чисто,
ховаючись у темряві кущів?

Щоб ти не спав...
Щоб марив дивиною...
Бурхливо милувався місяцем ясним...
Летів у теплих сутінках за мною,
вразливе серце Навки загубив.


Рецензии
Дуже непоганий вірш... Укаінська мова співуча, немов джерельце чисте...

Натхнення й наснаги
З повагою

Братья Хомоспиритусы   23.03.2010 18:17     Заявить о нарушении
Шановним братам, сердешнеє спасибі!
:)

Мария Анту   25.03.2010 08:50   Заявить о нарушении