тво солодк слова

Твої солодкі слова,
Вже кругом йде голова.
Коли настане та мить,
Я сподіваюсь простить...

Я чую в двері дзвінок.
Напевно це вже міліція.
Так! Я нажму на курок.
Тут смерті йде репетиція!


Рецензии