Щезну

Я запишу на твій рахунок,
Я чую, вже уйшла та мить,
Коли жадали поцілунок
За все нас віті ми купить.

Не хочу тих жалких ідей,
Я не здаюся, ні, не треба,
Із книги щезну я твоєй,
Я просто йду... Я йду до неба...


Рецензии
Мала! 4 рядок: "за все на cвіті". виправ

Елена Соколан   09.07.2009 03:33     Заявить о нарушении