Технологii гегемонii

Політтехнології - справді політ:
Для когось - до влади над світом широким.
Порізаний трохи кордонами світ?
Стиратись судилося їм з кожним роком.

Авжеж, демократія - благо для всіх!
Та досить "білявочок"-фраз
пребанальних.
Це влада, котра через лєвих осіб -
В руках корпорацій транснаціональних.

Красиві словечка - лише прикриття,
Розхвалюють Захід сліпці й проститутки:
Не наше щасливе і вільне життя
Цікавить його, а самі надприбутки.

Молитись "піндосам" - розбити лоби.
Від нас їм потрібні - ілюзій тут годі -
Природні ресурси й новітні раби;
Взамін - мегатонни отруйних відходів.

І всюди на трон - власних сучих синів *
Шляхом всіх неправд, NLP, демагогії...
Атож, готували і бойовиків,
Але в першу чергу - політтехнології.

На добре не здатні ці сучі сини,
Хоч що заявляють, б'ючи себе в груди.
Їм треба хаосу, руїни, війни!
Балкани... Кавказ... Кишинів... далі буде.

Я ж вірив колись у державу свою!..
Теперечки гибію в клятій колонії.
Якщо інша лялька замінить В.Ю.,
То шкоди нітрішки чиїйсь гегемонії.

Пануйте і нищіть нас, слуги пітьми!
Це ваша секунда ** - жируйте сьогодні.
Та, дасть Бог, у рай докрокуємо ми,
А ви летите у вогненну безодню.

Травень 2009

_______
* "Звісно, він сучий син, але це наш сучий син!" - безсмертні слова президента США Франкліна Рузвельта на адресу нікарагуанського диктатора Сомоси-старшого.
** Навіть ціле століття - у Вічності лише секунда.


Рецензии