Iринi Ставичнiй в 35-ти рiчний ювiлей!

Ювілей - дарунок долі,
Він у кожного з нас є.
Не один пуд з'їли солі,
Нині й солод вже несе.

Дні веселі, незабутні
Клопіт й радість додають.
Чоловік, всі друзі, діти,
День цей святом визнають.

То ж бажаєм тобі, Іро,
Щастя, радості в житті.
У сім'ї багатства, миру,
Щоб звершилось все в меті.

І у праці, і в спочинку,
І у доньки, і у сина.
І в матусі, і в сестри,
В день оцей - усе проси!

Бога, Сина, Матір Божу...
Відчайдушно помолись.
Тобі в праці допоможуть,
Все здобудеш, не лінись.

У здобутках ти газдиня,
Є у хаті, у дворі.
То ж щасливу цю годину -
Ти продовжуй увесь вік!..

А мій тост в честь берегині:-
Вип'єм чарочку вина,
За щасливу господиню
В День народження - до дна!

                26.06.09р.


 


Рецензии