It s not real love

the long distances
Separating us
Only you and me
Between them there are
Don't imagine love
And the loneliness
Just do what your heart
Thinks to be the best

It's cold rain in us.,
It's cold ice in us,
Please, forgive my sins
And just let me go
I can't help repeating
It's wrong time for us
It's not real love,
It's not real love.

Just gift me the kisses and passionate bites
Just seek and destroy my lost paradise


You can read loud
Secret notes above
That are dangerous
And mean to be found
I don't trust in them
I don't know who does,
So just dry your tears
And hush down your cries

It's cold rain in us,
it's cold ice in us,
Please,forgive my sins
And just let me go,

I can't help repeating
It's wrong time for us,
It's not real love,
It's not real love.

Just gift me the kisses and passionate bites
Just seek and destroy my lost paradise




оригинал

Маракеш-Не Любовь


Бесконечные расстояния
Всё что есть у них только ты и я.
Не придумывай одиночества
Просто делай всё,что захочется.

Между нами дождь,
Между нами лед.
Ты прости меня,
Не держи меня.
Знаю это всё,
Повторяю вновь
Это не любовь,это не любовь.

Ты бей меня в губы,
Целуй и кусай.
Найди и сожги
Мой потерянный рай.

Ты читаешь вслух
Мысли между строк,
Очень разные и опасные.
Я не верю им,
Я не знаю с кем,
Только слезы лить
Вовсе незачем.

Между нами дождь,
Между нами лед.
Ты прости меня,
Не держи меня.
Знаю это всё,
Повторяю вновь
Это не любовь,это не любовь.

Ты бей меня в губы,
Целуй и кусай.
Найди и сожги
Мой потерянный рай.


Рецензии