C Днем Рождения!

Leave last life,
Begin the next,
Without dull laugh.
Print new text
On the clean page,
Like no other.
Read nice message
From your lover.
Be happy today,
Present to all smiles!
It's your day!
Never come to griefes!

I wish you every success!

18.05.09


Рецензии