Fake

Fake tears, fake smile,
Fake laugh the whole time.
Fake life, fake love,
Fake pain, maybe enough?

Fake joy, fake look,
Fake touch, so smooth.
Fake money, fake mall,
Fake brands, but true doll!

14/06/09


Рецензии