Сновидения - укр
А ЗАВТРА ЇХАТЬ НА КРАЙ СВІТУ,
У ПОШУКАХ КОХАНОЇ,
ЩО СНИТЬСЯ НІЧ У НІЧ.
І КОЖНУ НІЧ УСЕ ЯСНІШ,
ЩО ТИ ЧЕКАЄШ ДЕСЬ НА ЧУЖИНІ.
І Я ПОВИНЕН ЛИШ ТЕБЕ ЗНАЙТИ.
І ЗНОВУ Я ЛЯГАЮ СПАТИ,
І ТИ БІЖИШ ДО МЕНЕ З УСІХ СИЛ,
І Я БІЖУ ТЕБЕ ОБНЯТИ,
АЛЕ ВЖЕ РАНОК НАСТУПИВ.
І Я Б ГОТОВИЙ ЖИТИ,
В ЦІЙ ІЛЮЗІЇ ЗАВЖДИ,
ЛИШ ТІЛЬКИ Б БАЧИТИ ТЕБЕ,
І ЖИТИ БЕЗ УСЯКОЇ БІДИ,
АЛЕ Я ЗНАЮ ЩО Я ЗМОЖУ,
ДЕСЬ ТЕБЕ ЗНАЙТИ.
МЕНІ ПОТРІБНА ТІЛЬКИ ТИ!
МОЯ ТИ ДОЛЕ НЕ ВЕСЕЛА,
А МОЖЕ Й Я ТОБІ НАСНЮСЬ,
ТОДІ І ТИ МЕНЕ ПОЛЮБИШ,
І ЛИНЕШ В ПОШУКИ ПО СВІТУ.
МОЄ ТИ СЕРДЕНЬКО,
ЧЕКАЮ Я ТВОГО ПРИВІТУ.
І З НЕТЕРПІННЯМ ДНЯ ТОГО ЧЕКАЮ,
КОЛИ ЗУСТРІНЕМОСЯ МИ,
КОЛИ ПРЕКРАСНІЇ ТІ СНИ,
ВЖЕ ПЕРЕСТАНУТЬ БУТИ СНАМИ,
КОЛИ ПРОКИНУВШИСЬ Я ВСТАНУ,
А БІЛЯ МЕНЕ БУДЕШ ТИ.
Свидетельство о публикации №109061406531