Весна - укр

В САДУ КАЛИНА ЗАЦВІЛА,
Я ВІДЧУВАЮ ЩО УЖЕ ПРИЙШЛА ВЕСНА,
І НА ДЕРЕВАХ ЗАСПІВАЛИ СОЛОВ’Ї
ВЕСЕЛІ ПІСЕНЬКИ СВОЇ.
ВСЕ НАВКРУГИ ЦВІТЕ Й ВСМІХАЄТЬСЯ.
А ХТОСЬ ЩЕ ДОСІ ПРОКИДАЄТЬСЯ.
ДЕРЕВА ТИХО ПОЗІХАЮТЬ ПІСЛЯ ХОЛОДНОЇ ЗИМИ,
І ГІЛКИ ЛЕДВЕ ПІДІЙМАЮТЬ, ОТІ ЛІНИВІЇ ДУБИ.
О УКРАЇНО МАТІНКО ЗІ МНОЙ ПОГОВОРИ,    
І РОЗКАЖИ МЕНІ СВОЇ ДУМКИ,
Я ЗНАЮ В ТЕБЕ ЇХ НЕ МАЛО,
ПОГОВОРИ Ж ЗІ МНОЮ, МАМО.
В САДУ КАЛИНА РОЗЦВІЛА ,
І З ГІР ВНИЗ ПОТЕКЛА ВОДА,
ІЗ ЗА БУГРА ЛЕДЬ СОНЦЕ ВИГЛЯДА,
І ПОСМІХАЄТЬСЯ, БО ВЖЕ ПРИЙШЛА ВЕСНА.


Рецензии