До Л. В

***
Паралізувавший мозок стукіт серця
Вбивається у груди вже три дні,
І, наче дощ вже плаче не відверто,
І, наче я вже не така як всі...
Я озираючись ходжу навколо,
І кожен звук лелекою ловлю...
"Привіт"--моє обличчя знову біля твого,
І знову струм заграв мелодію свою:
Якийсь шалений ритм жадає тіло
Й вустами доторкнутися до вуст, --
Таким фатальним подихом пробігло
Бажання знов тебе відчуть...
Іще хоч раз поглянути у вічі,
В зеленім світлі знов побачити тепло,
Нехай на мить -- не прошу вічність,
Але, щоб з серця трохи відлягло...


Рецензии
А юність не заважає писати талановиті вірші!!!

Любовь Иванова 2   26.06.2009 22:31     Заявить о нарушении
Так приємно чути такі слова! Велике дякую за ваш відгук!
З теплом, Оля.

Ольга Стужная   26.06.2009 23:33   Заявить о нарушении