Осiннiй вечiр

                " ОсіннІй вечІр."


                Дорога, дерево стоїть
                Над ним яскраве сонце сяє
                Воно потрохи затухає
                На землю опускалась нічь
                І тиша, що лиш в осени
                Коли остнні теплі дні
                Панують на долині...


Рецензии