Кiшка
Пронеслася поруч
подерта тварина
фатальної фрази здригнувши кінці,
я знов налякалась, --
маленька дитина!
Маленький світ болю
у спустошеній пляшці
на вчорашнім вікні...
Я знов налякалась,
а це лише кішка
не дала мені підійти до вогню,
щоб вкотре спалити
тобою просякнені вірші,
тобою написані книжки,
знести суро-бітонну неволі стіну...
А це була кішка --
подерта, блошива тварина
життям налякавша дитину....
Свидетельство о публикации №109061106421