Баб е лiто

                " Баб'є літо."

                За літом осінь наступає
                У вересні ідуть дощі
                У жовтні трохи примерзає
                Аж раптом знову теплі дні.

                То баб'є літо починає
                Робити шлях свій на землі.

                Хоч на дворі тепло і тихо
                А сумно дуже на душі:
                Про літо все,про літо,літо
                Нагадують ці теплі дні.
               


Рецензии
Дуже добрий вiрш.
З повагою,
Марина

Марина Хрусталёва   12.06.2009 07:33     Заявить о нарушении