Пам ятаю кожну мить...
Як квітка засихаю
Самотній в пустелі.
Не знаю, як жити далі - не знаю,
Знов ходжу, як по краю,
Не знаючи втоми.
Вигадав, ти любов нашу вигадав,
Не шукав собі вигоди,
Лише ніж стискував.
Пам'ятаю я, кожну мить пам'ятаю я...
Без тебе ніби горда я,
Лише вночі одна...
Свидетельство о публикации №109061005830
Эмма Астафьева-Райская 18.06.2009 03:24 Заявить о нарушении
Санта Невская 19.06.2009 09:34 Заявить о нарушении