Я тебе кохаю!
Я вимагаю любові.
Наші кольорові страхи,
Просочені солодкою кров'ю!
Я буду любіть тебя ніжно!
Звичайно я буду з тобою!
Коль ми исчезнем зі світу,
Однією загориться звездою!
І ти обіцяй любити,
Обіцяй бути моїм завжди!
Ласку свою дарувати,
Возня мене від землі…
Захід наш тоді не настане,
Ми відродимо в легендах!
Своєю любов'ю прославив
Всі сладостние моменти!
Свидетельство о публикации №109060903294
Юлия Тихомирова 06.07.2009 22:34 Заявить о нарушении