Чому розкв тають троянди?
у світі прозорих химер
Чому розтікаються роси
при світлі зелених озер
Чому починается ранок
з багряного сонця вінка
Чому мені так тебе мало
що я почуваюсь сама
Чому як верба десь під лісом
Стою я одна на вітру
Чому коли квітне барвінок
Немає фіалок в саду
Чому так багато запитань
Ще тисячі тисяч чому
Для чого ми треба на світі
навіщо потрібні , кому ?
Та час нам того не підкаже
і доля не дасть нам той знак
бо щастя у кожного різне
одного не буде ніяк ..
Свидетельство о публикации №109060700085