Я дивно д люся на половини
я начебто тут , а насправді я там
я хочу забути і завжди любити
я хочу втікати та зараз я сам
я дивно ділюся на дрібні частини
я хочу до тебе, назавжди , на раз
і хочу тікати і хочу любити
та знову боюся яскравих реклам
я дивно боюся, я знову шалений
я знаю що хочеш та секс то не гра
і хочу забути та завжди любити
дивися я поруч, та зараз я сам
Свидетельство о публикации №109060700076