Вера. На роднай мове
Не глядзі вачыма...
Колькі будзе яшчэ болі?...
Што яшчэ пастыла?...
Зачыняю сэрца дзверы,
Усе, што было міла.
Усю маю святую веру
Вераснем скруціла.
Заплятаю ў косы кветкі,
Як калі чакала.
...Нас тады сваім паветрам
Раніца трымала....
Зачыняю сэрца дзверы,
Не глядзі вачыма...
...Дзе мая святая вера?...
І чаму пастыла?....
Свидетельство о публикации №109060705717
Юлия Красильникова 24.07.2009 22:55 Заявить о нарушении
Юлия Красильникова 24.07.2009 23:06 Заявить о нарушении