Чому?

Чому так стрімко душа летить,
Коли не знаеш людини зовсім?
Чому так сильно серце стучить?
І чому розум геть іде зовсім?

Чому вважаю,що все погано,
Коли світ сонця очі сліпИть?
Чому у інших буває гарно?
Чому зі мною зло не спить?..


Рецензии