Молба. - Докоснеш ли ме...

Докоснеш ли ме,
пак се чувствам млада.
В сърцето ми нахлува топлина.
И с моята прегръдка -
за награда -
дарявам те в среднощна тишина...
Изчезват ненадейно всички грижи.
В сърцето бликат мънички звезди...
Вселенската мелодия приижда,
изпълва с трепет моите гърди...
Дори годините не могат да са пречка,
когато пламва слънцето в нощта...
Прегръщай ме.
И нека да е вечна симфония,
родена с обичта.

    30.06.2005 г. 1ч.10м.


Рецензии