Фарбуючи голову... Артем Бей
Фарбуючи голову,
намагаєшся змінити колір мрій.
Танцюєш життям
під повільну музику.
Падати не боляче,
боляче лежати... і згадувати.
Або знову намагатися злетіти,
спираючись на поламані мріі.
Навіть міцна кава не допоможе
позбутися паразита, що точить мозок,
чекаючи на ще одну порцію
чорного шоколаду почуттів.
Свидетельство о публикации №109060304752